ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην αγορά ακινήτων μας δίδαξε ότι η σύναψη ενός στεγαστικού δανείου είναι για τους πελάτες μας μια αρκετά περίπλοκη απόφαση.

Χρειάζεται αρκετό χρόνο, πολλή προσοχή και επίγνωση των τραπεζικών πρακτικών, καθώς κάθε τράπεζα παρουσιάζει με το δικό της τρόπο τα προϊόντα της και δεν είναι εύκολη η σύγκριση μεταξύ τους.

Αναμφίβολα, στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεστε έναν έμπειρο σύμβουλο στο πλευρό σας, ο οποίος θα σας αποδώσει μια αντικειμενική εικόνα για τα διαθέσιμα τραπεζικά προϊόντα της αγοράς και τους συχνά κρυφούς κινδύνους τους, ώστε να σας καθοδηγήσει τελικά στην πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

Το ktimatopolis είναι εδώ για να σας γλιτώσει από αυτή την επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία:


Κερδίζετε χρόνο

Ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα τραπεζικά προϊόντα, αποφεύγοντας τις επανειλημμένες επισκέψεις στα τραπεζικά καταστήματα
Απαλλάσσεστε από τη διεκπεραίωση και την παρακολούθηση των απαιτούμενων διαδικασιών, μιας και το κάνουμε εμείς για εσάς

Κερδίζετε χρήματα

Συγκρίνετε και επιλέγετε εύκολα το καταλληλότερο στεγαστικό δάνειο, το οποίο εξυπηρετεί τις δικές ανάγκες χωρίς να επιβαρύνει την καθημερινότητά σας
Προσαρμόζετε το στεγαστικό δάνειο που ήδη έχετε στα δικά σας μέτρα
Αποφεύγετε τις “παγίδες” που κρύβουν οι τράπεζες, γιατί εμείς σας ενημερώνουμε για τα “ψιλά γράμματα” που κρύβουν οι όροι δανειοδότησης σας.
Όλες αυτές τις υπηρεσίες μάλιστα τις απολαμβάνετε εντελώς ανέξοδα!

Μια επίσκεψη που δε θα σας κοστίσει, αρκεί για να σας πείσει…

Σήμερα, η δωρεάν υπηρεσία μας έχει πολύ μεγάλη αξία, καθώς οι συνθήκες της αγοράς στεγαστικών δανείων έχουν αλλάξει. Οι τράπεζες απορρίπτουν μεγάλο αριθμό αιτημάτων, εφαρμόζοντας αυστηρότερα πιστοληπτικά κριτήρια και προσφέροντας όρους σημαντικά διαφοροποιημένους ως προς το περιθώριο (spread) και το ποσοστό χρηματοδότησης (LTV).